Alarm systemen

Het veilige gevoel dat u heeft, kan wreed worden verstoord door een inbraak.
Niets is vervelender dan een onbekende die ongevraagd in uw woning doordringt, uw pand doorzoekt en persoonlijke spullen ongevraagd meeneemt. De psychische schade is vaak nog erger dan de materiële.

Door uw pand op de juiste wijze tegen inbraak en brand te beveiligen, beperkt u de kans op schade en heeft u een zorg minder, ook wanneer u niet in uw woning aanwezig bent.

Het bedrijf dat voor ons uw beveiliging verzorgd heeft een ruime ervaring met het elektronisch beveiligen van vele soorten woonhuizen.
Elektronische maatregelen zorgen ervoor dat inbraakpogingen worden gedetecteerd, geregistreerd en gemeld aan onze landelijke meldkamer. Voor de coördinatie van alarmmeldingen en opvolging werken wij samen met de modernste meldkamers.

Op basis daarvan hebben zij, speciaal voor u als particulier een toekomstgericht beveiligingssysteem ontwikkeld. Wij verzorgen systemen voor onder meer:

  • Ruimtelijke bewegingsdetectie
  • Anti-maskeersensoren
  • Glas- en trildetectie
  • Terreinbeveiliging
  • Deurstandsignalering

Van kleinschalig tot complex en omvangrijk. Dat neemt niet weg dat elk object aan een zorgvuldige risicoanalyse wordt onderworpen voordat tot installatie wordt overgegaan.
Het bedrijf inventariseert, luistert en adviseert. Door aanpassing en uitbreiding van het basissysteem realiseren zij maatwerk beveiligingsoplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Indien u meer informatie wenst over wat er allemaal mogelijk is d.m.v. elektronische beveiliging kunt u ons bellen of mailen.
Ook kunt u 1 van de systemen bij ons bekijken op de zaak.

Compleet beveiligingspakket

Zij plaatsen bij u een complete en moderne alarminstallatie.
Daarmee bent u 24 uur per dag en 7 dagen per week verzekerd van bewaking vanuit de meldkamer. Als u het wenst, controleert een professionele bewakingsmedewerker meteen uw bedrijfspand bij alarm.

alarmsysteem

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..