AVG privacy statement.

2018-05-29 -

Voorwaarden en AVG privacy statement.

 

HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten te voorzien van zonwering en reclame. Wij zijn een bedrijf die graag open en eerlijk communiceert met de klant en daarom vindt u hieronder in de voorwaarden overzichtelijk alles wat u moet weten.

Privacy Statement

  1. Over Ons

Wij zijn Hazelhoff zonwering en HZ Reclame, gevestigd aan de Weerdingerstraat 200, 7822BK te Emmen.
Onze Kamer van Koophandel nummers zijn: zonwering 4034943 reclame1137454. Telefonisch zijn wij te bereiken op nummer 0591618794 of 0591648090. Wilt u ons een mail sturen dan kan dat naar info@hzzonwering.nl of info@hzreclame.nl

  1. Waar gebruiken wij jou gegevens voor?

Wanneer u iets besteld vragen wij u om bepaalde gegevens te verstrekken. Zoals uw naam, e-mail adres, betaalgegevens en telefoonnummer. Aan zakelijk klanten vragen we tevens naar het KvK-nummer en BTW-nummer. Deze gegevens gebruiken we om uw bestelling te verwerken, de voortgang te controleren en om een factuur je kunnen sturen.

Zou u deze gegevens niet met ons delen, dan kunnen wij u niet de door u bestelde producten leveren. Ook gebruiken we de gegevens om contact met u te onderhouden. Bijvoorbeeld over de voortgang van de bestelling of als wij iets over de bestelling willen controleren.

  1. Nieuwsbrief

We kunnen uw gegevens ook gebruiken om je een nieuwsbrief te sturen, met daarin berichten over onze nieuwe producten, acties of andere nieuwtjes. De eerste keer dat u de nieuwsbrief hebt ontvangen, hebben wij aangegeven dat u u zelf kon afmelden, via de link onder aan de pagina.  U kunt te allen tijde de nieuwsbrief opzeggen en uw gegevens die wij hebben inzien via dezelfde link.

Wie ontvangt uw gegevens nog meer?

HZ zonwering en HZ reclame zijn zuinig op uw gegevens en deelt ze alleen met anderen als dat nodig is om ervoor te zorgen dat u uw bestelling ontvangt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bezorgdiensten, het distributiecentrum en ook de drukkerij als u een gepersonaliseerde artikelen hebt besteld. We delen uw gegevens niet met anderen voor advertentiedoeleinden.

  1. Vragen of klachten over het gebruik van uw gegevens?

Wanneer uw gegevens niet (meer) kloppen kunt u ons altijd vragen die te corrigeren.  Wilt u uw gegevens laten verwijderen kunnen wij geen zaken meer met u doen. Uw gegevens blijven altijd in ons facturatieprogramma en boekhouding. Dit is nodig ivm aangiftes of garantie. Onze mail en werkbonnen bewaren wij om u later weer tot dienst te kunnen zijn. Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van uw gegevens of staat u erop om uw gegevens toch te verwijderen? Neem contact op met ons doormiddel van het sturen van een mail naar info@HZzonwering.nl of info@hzreclame.nl

Veranderingen
Wij blijven werken aan een beter product en een betere website. Daardoor kan er soms ook iets veranderen in de gegevens die we van u vragen en wat we ermee doen. Ook kan regelgeving wijzigen. In dat geval zullen we dit Privacy Statement aanpassen. Wij raden daarom aan regelmatig onze Privacy Statement door te lezen.

 

Algemene leveringsvoorwaarden

Verkoop- en leveringsvoorwaarden HZ zonwering en HZ reclame:


Door een bestelling bij HZ zonwering en HZ reclame te plaatsen, geeft u  te kennen dat u  akkoord gaat met de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden die zijn opgesteld door HZ zonwering en HZ reclame.
HZ zonwering en HZ reclame hebben het recht om haar betalings- en/of leveringsvoorwaarden te wijzigen met een wijzigingstermijn van een maand.

 

Onze Algemene leveringsvoorwaarden zijn op te vragen via bovengenoemde mailadressen.

Ook staan deze bij de zonwering achter op uw kopie van het bestelformulier.

 

 

 

 « Terug naar het overzicht

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..