Producten van Hazelhoff Zonwering

Binnenzonwering

Paneelgordijnen.
paneelgordijnen Achter elkaar schuivende panelen, als ruimteverdeler / scheidingswand of natuurlijk gewoon als raamdecoratie. Een combinatie van panelen, met verschillende stoffen of kleuren geven uw interieur een geheel eigen identiteit. Zeer ruime keuze in transparante, halftransparante, ondoorzichtige en zelfs verduisterende stoffen uit onze standaard collectie. Met uni, gestructureerde, jacquard geweven of gedessineerde stoffen. Alle stoffen uit onze collectie worden ultrasoon gesneden en zijn aan de zijkanten niet omgezoomd.

Lamelgordijnen
lamelgordijnen De decoratieve collectie omvat een zeer ruime schakering in zowel textiel, aluminium als kunststof lamellen. Transparant, halftransparant, ondoorzichtig of verduisterend, zorgen voor een aangenaam woon,- of werkklimaat.
Met R® lamelgordijnen wordt het licht gefilterd en kan het naar wens worden gedoseerd, in iedere gewenste kleur en passend bij elk interieur.

Rolgordijnen
rolgordijnen De collectie biedt een uitgebreide keuze in decoratieve stoffen in uni, jacquard, gedessineerd of verduisterend waaronder ook vlamvertragende uitvoeringen. Daarnaast omvat de collectie ook stoffen met een lichtdimmende coating of metallisering, die uitermate geschikt zijn als helderheidswering voor beeldschermwerkplekken. Natuurlijk kunt u uw rolgordijnen aanpassen aan uw eigen stijl door er b.v. een mooie schulprand of stang in te verwerken. Zie de voorbeelden in de showroom.

Twin Weave Rolgordijnen
twinweave Een uniek product door de sfeervolle combinatie van transparant en ondoorzichtige textiel. Uitgevoerd met een elegante wit gemoffelde en aan de voorzijde afgeronde cassette.
Met de soepel functionerende ketting bediening bepaalt u helemaal zelf of u uw venster met de rolgordijnen volledig wilt afsluiten of dat u wilt genieten van zacht gefilterd daglicht. Twee verschillende laagjes doek achter elkaar die afwisselend uit een transparant en een gesloten gedeelte bestaan. Door het rolgordijnen op te trekken of neer te laten kunt u eindeloos varieren en kiezen voor dicht of transparant. binnenzonwering

Plisse jalouzieen.
plisses Plissés worden altijd geleverd met de elegante 20 mm plooibreedte. Ook de profielen zijn slechts 20 mm en kunnen daardoor in de meeste glassponningen geplaatst worden. Zijn de profielen daarbij gemoffeld in de kleur van het kozijn, dan kiest u voor een product, dat in opgetrokken toestand nagenoeg onzichtbaar is.

Meer dan 250 verschillende kleuren, structuren, transparanties en dessins, waaronder ook een ruime keuze in vlamvertragende stoffen. Alle stoffen zijn vouwvast en goed te reinigen. De collectie omvat ook stoffen met een lichtdimmende coating of metallisering die uitermate geschikt zijn als helderheidswering voor beeldschermwerkplekken

Bedieningssystemen:

 • Optrekkoord met koordrem
 • Mono met kogelketting
 • Mono met eindloos koord
 • Mono met draaistang
 • Stangbediening
 • Elektro stangbediening
 • Elektrisch 24 Volt

Toepassingen:

 • Kantoorgebouwen
 • Laboratoria
 • Schoolgebouwen
 • Gemeentelijke instellingen
 • Gezondheids-zorginstellingen
 • Woningen
 • Serre's

binnenzonwering

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..