Producten van Hazelhoff Zonwering

78/1100

knikarmschermen-78110 Dit type knikarmscherm is een open 2 buis systeem. De armen zijn, afhankelijk van de uitval uitgevoerd met enkele of dubbele veren. De uitvalshoek van het scherm bedraagt 5° - 40°, waardoor het scherm overal toepasbaar is.

Fabricage
Knikarmschermen worden met uiterste zorg en precisie gefabriceerd en zijn getest op veiligheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van slijtvast en roestvrij materiaal, dat een lange levensduur garandeert.

Vraag een knikarmscherm offerte op maat aan

Oppervlaktebehandeling
Standaard naturel geanodiseerd (technisch zilver), wit gemoffeld in de kleur RAL-9001 en RAL-9010. De schermen zijn leverbaar in de kleuren van de RAL-kleurenpallet.

Het doek
Het doek is gemaakt van 100% gepigmenteerd polyacryldoek en derhalve UV-bestendig, water- en vuilafstotend, kleurbehoudend. Naar gelang de grootte van het scherm worden extra dragers en veiligheidselementen aangebracht. Het aanbod voor het doek is zeer groot, vraag uw leverancier naar de mogelijkheden.

Bediening
Knikarmschermen worden uitgevoerd in diverse bedieningsmogelijkheden. Traditioneel handmatig met de slingerstang of elektrisch, al dan niet in combinatie met programmeerbare automaten die reageren op zon, wind en/of regen.

Afmetingen
De maximale uitval is bij 5,5 meter 2.5 meter.
De maximale uitval is bij 5,0 meter 3.0 meter.

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..