Producten van Hazelhoff Zonwering

Wega

De Wega is een scherm van topkwaliteit dat door zijn bijzondere stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Dit knikarmscherm heeft een speelse en moderne vormgeving (olijfvormige zijkappen) met daarachter een uniek stelmechanisme. Dankzij deze fraaie afwerking oogt de Wega zeer compact. Het scherm heeft speciale montagesteunen. Deze zijn voor zowel muur- als plafondbevestiging geschikt, bijvoorbeeld voor montage onder balkons. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en in de tuin. Uiteraard is ook het zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend.

Vraag een knikarmscherm offerte op maat aan

De Constructie
Wega

Knikamen & kap
De Wega heeft sterke en stabiele armen. De verbindingsstukken en profielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Bovendien zijn ze voorzien van twee kabels en sterke veren. De kap is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geëxtrudeerd aluminium. Alle bouten, moeren en assen voor de knikarmen zijn van roestvast staal. De vorken zijn van smeedwerk. De Wega is TÜV en CE-gekeurd.

Maximale afmetingen
550 cm breed bij een uitval van 300 cm.
600 cm uitval bij een breedte van 250cm.
De in te stellen hoek is bij muurmontage 5 tot 70 graden en bij plafondmontage 18 tot 90 graden.

Bediening
De Wega wordt standaard geleverd met afstandsbediening.

Vormgeving
De Wega is een stijlvol vormgegeven cassettescherm. Het doek wordt door de cassette volledig tegen weersinvloeden beschermd. Daarbij is de Wega perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen.

Kleuren
De aluminium behuizing is standaard leverbaar in zes (RAL)- kleuren. Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Het doek is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Daarmee is de zonwering geheel op uw wensen af te stemmen.

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..