Producten van Hazelhoff Zonwering

Markiezen

markiezen
Markiezen zijn te leveren in verschillende uitvoeringen. Het standaard model, petmodel, en het klapmodel. Ze geven een woning of bedrijfspand zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde een special effect.

Een effect dat enerzijds een stuk nostalgie aangeeft, verwezenlijkt door een aan deze tijd aangepaste materiaalkeuze, en anderzijds doorgebruikmaking van moderne productie methodes een zonwering presenterend die juist door zijn herkenbaarheid uniek is.

Fabricage
Het frame is opgebouwd uit aluminium profielen of uit gelakte hardhouten profielen. De hoekstukken en scharnieren zijn van een hoogwaardige kwaliteit kunststof of bij de houten markiezen van staal met een messing pen.

De bovenkap en de zijschotten zijn van geextrudeerd aluminium of van red cedarhout.

Oppervlaktebehandeling
De aluminium markiezen zijn standaard naturel geanodiseerd (Technisch zilver) of (optioneel) wit gemoffeld in de kleur RAL-9001. De markiezen zijn optioneel leverbaar in de kleuren zoals u die kunt vinden in de RAL-kleurenpallet.

Bediening
Markiezen worden uitgevoerd in diverse bedieningsmogelijkheden. Traditioneel handmatig met een koord via katrollen of elektrisch, al dan niet in combinatie met programmeerbare automaten die reageren op zon, wind.

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..