Producten van Hazelhoff Zonwering

Rolluiken

rolluiken Het Rolluik beschermt tegen de zon, het straatlawaai, ongewenst bezoek en geeft een besparing in de stookkosten. Wat wilt u nog meer.

Rolluiken bevinden zich aan de buitenkant van de woning en staan in weer en wind buiten.
Uitstekende materialen moeten kwaliteit voor jaren garanderen. Bedieningszekerheid door een goede technische constructie en een lange levensduur zijn daarom belangrijke eigenschappen van onze rolluiken. De rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Aangepast aan de stijl van uw woning waardoor ook met een rolluik het aanzicht van uw huis verbetert wordt.

Vraag een rolluik offerte op maat aan

heroal rolluiken Standaard de AR41 lamel en tegen meerprijs de RS42 en de mini E.

Nu ook rolluiken leverbaar tot 400cm breed uit 1 stuk met een kleine lamel. Vraag ons naar de voorwaarden.

heroal rolluiklamellen

Hoogwaardige kwaliteit van heroal
De systemen van heroal voor aluminium rolluiken zijn wat betreft duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit. Ze bestaan uit hoogwaardige aluminium legeringen, worden gerolvormd in de fabriekseigen productie en worden gecoat in het weerbestendige tweelaags diklakproces. Hierdoor worden systemen gerealiseerd, die maximale bescherming tegen inkijk, geluid en inbraak bieden en echt energiezuinig zijn.

Duurzaamheid:
Rendabiliteit in overeenstemming te brengen met duurzaamheid is een uitdaging die heroal graag aangaat. Dit is de weg die we zijn ingeslagen en die we consequent zullen volgen. Nu al zijn daarvoor in onze onderneming talloze voorbeelden te vinden ñ van de keuze van het materiaal, energiebesparing in het productieproces tot een klimaatvriendelijke distributie van de heroal producten.

Grondstoffen ontzien
De verantwoorde omgang met grondstoffen maakt bij heroal deel uit van de ondernemingsvisie. Zo wordt bij de productie van rolluiken uitsluitend gebruikgemaakt van gerecycled aluminium. Voor venstersystemen van heroal betekent dat bijvoorbeeld dat deze voor 85 procent bestaan uit gerecycled materiaal. Bovendien passen we in de productie bij voorkeur materialen toe die natuurlijke bronnen ontzien. De isolatiekanten hierin bestaan voor 62 procent uit hernieuwbare grondstoffen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat voor de isolatie uitsluitend milieuvriendelijke, H-CFK-vrije materialen worden gebruikt en dat we onze producten coaten in een chloorvrij zuurbad.

rolluiken

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..