Producten van Hazelhoff Zonwering

Chara

uitvalschermen chara Een zonnige dag is een dag genieten. Toch willen we niet de hele dag in het zonnetje staan. De uitvalschermen leveren optimale bescherming tegen de zon. Het grote voordeel van een uitvalscherm is dat het de ramen volledig kan afschermen tegen de felle zonnestralen. Terwijl een verkoelend briesje vrij spel heeft. Hierdoor is het altijd aangenaam vertoeven in het huis. Absolute bescherming voor u, maar ook voor de planten die in uw woonkamer staan. Daarnaast geven uitvalschermen, door de bescheiden vorm, een speels accent aan uw gevel. Uitvalschermen zijn zeer effectief en relatief voordelig.

Vraag een uitvalscherm offerte op maat aan

Fabricage
Chara zonneschermen worden met uiterste zorg en precisie gefabriceerd. En voldoen aan alle beoordelingseisen. Wij garanderen dan ook een degelijk en gebruiksvriendelijk product. Tevens is het scherm getest op veiligheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van slijt- en roestvaste materialen, waardoor we een lange levensduur garanderen. De compacte cassette beschermt het doek tegen weersinvloeden, schimmels en ongedierte.

Oppervlaktebehandeling
Standaard naturel geanodiseerd (Technisch zilver) of (optioneel) wit gemoffeld in de kleur RAL-9001. De schermen zijn optioneel leverbaar in de kleuren zoals u die kunt vinden in de RAL-kleurenpallet.

Het doek
Het doek is gemaakt van 100% gepigmenteerd polyacryldoek en derhalve UV-bestendig, water- en vuilafstotend, kleurbehoudend. Naar gelang de grootte van het scherm worden extra dragers en veiligheidselementen aangebracht.

Bediening
Uitvalschermen worden uitgevoerd in diverse bedieningsmogelijkheden. Bekend is de traditionele bandopwinder, of oogwindwerk en slingerstang. Natuurlijk zijn uitvalschermen ook elektrisch leverbaar, al dan niet in combinatie met programeerbare automaten die reageren op zon, wind en/of regen. Gemonteerd aan de linker of rechterzijde.

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..