Producten van Hazelhoff Zonwering

Carré 95 en 110

uitvalschermen-carre Schermen van het type Carré zijn cassettemodellen. Ze zijn er in 2 uitvoeringen de Carré 95 en de Carré 110. De Carré 95 gaat tot een breedte van 4.0 mtr uit een stuk en de Carré 110 tot een breedte van 6.0 mtr uit een stuk.

Hier is het doek in opgerolde toestand geheel opgeborgen in een gesloten kast die een uitstekende bescherming biedt tegen alle weersinvloeden. De voorlijst van het scherm fungeert tevens als afsluiting van de cassette.

Vraag een uitvalscherm offerte op maat aan

Armen
Bij uitvalschermen hebt u de keuze uit verschillende typen armen: vaste armen, windvaste armen, stormvaste armen.

Fabricage
De Uitvalschermen worden met uiterste zorg en precisie gefabriceerd en getest op veiligheid, duurzaamheid en bedieningsgemak. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van slijtvast en roestvrij materiaal.

Oppervlaktebehandeling
Uitvalschermen van det type Carré zijn standaard leverbaar in aluminiumkleur (TZ),wit (RAL 9010) en creme/wit (RAL 9001). Andere RAL-kleuren op aanvraag.

Het doek
Het doek is gemaakt van 100% gepigmenteerd polyacryldoek en derhalve UV-bestendig, water- en vuilafstotend, kleurbehoudend. Naar gelang de grootte van het scherm worden extra dragers en veiligheidselementen aangebracht. Het aanbod voor het doek is zeer groot, vraag uw leverancier naar de mogelijkheden.

Bediening
Uitvalschermen kunnen uitgevoerd worden met diverse soorten bediening. Met bandopwinder, met oogwindwerk en slinger, met staaldraad-windwerk of elektrisch. In combinatie met elektrische bediening zijn er ook programmeerbare automaten die gestuurd wordt via een zon-, wind- en regenmeter.

Afmetingen

TypeCarré 95Carré 110
Breedte (cm) 100 - 400 100 - 600
Uitval (cm) 90 - 135 100 - 150
Kap 95 mm110mm
Carré95 en 110 kunnen op grotere breedtes worden gekoppeld

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..