Producten van Hazelhoff Zonwering

De Alcorola

Een half vrijstaand zonnescherm. Dit scherm kan zonder portaal ook op uw verandadak worden geplaatst. De bediening is altijd electrisch met afstandsbediening. Het scherm heeft een maximum maat van 600cm breed en een uitval van 500cm. Wilt u dit scherm in het echt zien, kom dan even bij ons in de showroom.

Veranda Zonwering

Onze importeur heeft de afgelopen jaren meerdere malen zonwering / terrasoverkapping leveranciers en fabrieken bezocht in Spanje en heeft gekozen voor deze leverancier gezien de hoogwaardige producten die zij al jaren fabriceren. Alle uitschuifbare zonweringen / terrasoverkappingen, ook wel Toldo's of schaduwdoek genoemd, worden op maat besteld en uitgeleverd via onze dealers in Nederland en België. Deze systemen zijn ook uitermate geschikt voor houtskeletbouw gezien de geringe druk op de gevel, onze systemen zijn zowel voor de particulier als voor de horeca geschikt tevens ook in m² brandvertragend verkrijgbaar.

Wij hebben inmiddels nieuwe, luxere profielen beschikbaar ter afwerking van onze zonweringsystemen. Deze luxere versies kunnen op al onze zonweringssystemen worden toegepast.

Veranda Zonwering

Type 1: Marino Pared a Porteria zonwering

Marino Pared a Porteria is een zonwering model waarbij de montage van een zijde van de zonwering aan een muur wordt bevestigd en de andere zijde van de zonwering aan een portaal dat bestaat uit minimaal twee staanders en een ligger tot 5 meter breed, indien breder dan 5 meter moeten er meerder staanders worden geplaatst. De uitval gaat tot 5.90 meter. Grotere afmetingen zijn mogelijk.

Marino Pared a Porteria zonwering

Type 2: Marino 2 Porterias zonwering

Marino 2 Porterias is een geheel vrijstaand zonwering / terrasoverkapping model optisch te vergelijken met een partytent, echter veel steviger.

Marino 2 Porterias zonwering

Type 3: Marino a techno zonwering

Marino a techno is een zonwering / terrasoverkapping model dat te monteren is onder een bestaande houten pergola of andere constructie zoals een aluminium terras overkapping, houten terrasoverkapping of lichtstraten / lichtkoepels en veranda's. Deze dient wel stabiel en stevig te zijn om de Marino zonwering / terrasoverkapping te dragen.

Marino a techno zonwering

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..