Producten van Hazelhoff Zonwering

Veranda Zonwering

Onze importeur heeft de afgelopen jaren meerdere malen zonwering / terrasoverkapping leveranciers en fabrieken bezocht in Spanje en heeft gekozen voor deze leverancier gezien de hoogwaardige producten die zij al jaren fabriceren. Alle uitschuifbare zonweringen / terrasoverkappingen, ook wel Toldo's of schaduwdoek genoemd, worden op maat besteld en uitgeleverd via onze dealers in Nederland en België. Deze systemen zijn ook uitermate geschikt voor houtskeletbouw gezien de geringe druk op de gevel, onze systemen zijn zowel voor de particulier als voor de horeca geschikt tevens ook in m² brandvertragend verkrijgbaar.

Wij hebben inmiddels nieuwe, luxere profielen beschikbaar ter afwerking van onze zonweringsystemen. Deze luxere versies kunnen op al onze zonweringssystemen worden toegepast.

Veranda Zonwering

Type 1: Marino Pared a Porteria zonwering

Marino Pared a Porteria is een zonwering model waarbij de montage van een zijde van de zonwering aan een muur wordt bevestigd en de andere zijde van de zonwering aan een portaal dat bestaat uit minimaal twee staanders en een ligger tot 5 meter breed, indien breder dan 5 meter moeten er meerder staanders worden geplaatst. De uitval gaat tot 5.90 meter. Grotere afmetingen zijn mogelijk.

Marino Pared a Porteria zonwering

Type 2: Marino 2 Porterias zonwering

Marino 2 Porterias is een geheel vrijstaand zonwering / terrasoverkapping model optisch te vergelijken met een partytent, echter veel steviger.

Marino 2 Porterias zonwering

Type 3: Marino a techno zonwering

Marino a techno is een zonwering / terrasoverkapping model dat te monteren is onder een bestaande houten pergola of andere constructie zoals een aluminium terras overkapping, houten terrasoverkapping of lichtstraten / lichtkoepels en veranda's. Deze dient wel stabiel en stevig te zijn om de Marino zonwering / terrasoverkapping te dragen.

Marino a techno zonwering

Gewijzigde openingstijden in December.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 16.00uur. Door werk buiten de deur kan het zijn dat u ons tijdens deze tijden niet aantreft o...

Lees verder..

Vakantie.

Wij zijn gesloten van 23 december t/m 3 januari. Wij wensen u allen: Fijne feestdagen en een zonnig 2018 

Lees verder..