Producten van Hazelhoff Zonwering

Zonweringsdoek

zonweringsdoek Wij leveren de volgende merken:

Op dit moment leveren wij de nieuwste doeken van Swela. Hieronder een uitgebreide beschrijving van de nieuwste technologie.

Sunvas - in zeildoekoptiek

Het beste van het beste. Dat is de goede beschrijving voor het nieuwe sunvas SNC-zonweringdoek. Het is een moderne zonwering van hightech-polyestergaren. Met zijn uitstekende hersteleigenschappen, zijn extreme lichtechtheid, intensieve kleuren, bestendigheid tegen weer en water en uv-bescherming behoort sunvas SNC tot de hightech-klasse van de swela-zonweringstoffen. Het is verkrijgbaar in een nagenoeg onbeperkte kleurenveelvoud en een brede scala van dessins.

Onderhoudsvriendelijk en vormbestendig
Met zijn nano-coating is Sunvas SNC uitstekend gewapend tegen vuil. Bovendien heeft de coating een zelfreinigend effect bij regen en is duurzaam water-, vet- en olieafstotend. Met Sunvas doek heeft u minder wavelvorming en uitrekking van de naden. Desondanks beschikt het materiaal over een zeer hoge vezelelasticiteit en daarmee over uitstekende hersteleigenschappen en een duurzame flexibiliteit. Uitermate scheurvast en weerbestendig, met optimale uv-bescherming (UPF 50+) - eigenschappen waarop swela vijf jaar garantie verleent.

In één oogopslag

  • Stralende kleuren
  • Hoge kleurintensiteit
  • Uitstekende lichtechtheid
  • Optimale uv-bescherming (UPF 50+)
  • Extreem scheurvast
  • Vormbestendig - lage schuurwaarden

AVG privacy statement.

Voorwaarden en AVG privacy statement.   HZ Zonwering en HZ Reclame werken elke dag hard om zoveel mogelijk klanten...

Lees verder..

Openingstijden in het voorjaar.

Wij zijn geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. Door werk buiten de deur kan het zijn dat onze ...

Lees verder..